Czym byłyby sałatki bez pysznego sosu? Wymieszanymi, pokrojonymi składnikami…
Niby dodatek, a jednak podstawa nadająca smak potrawie.
– dodatki do obiadu
– sosy
– surówki
– surówka do obiadu
– dodatek do obiadu
Dodatki
-
Chrupiące smażone tofu – zdrowa, białkowa przekąska, która zaskoczy cię smakiem i prostotą przygotowania. Jak zrobić smażone tofu? Poznaj przepis na chrupiące tofu!
-
Sos śmietanowy na zimno – idealny do mięs i warzyw, wzbogaca smak potraw i wspiera przyswajanie witamin. Jak zrobić sos ze śmietany? Poznaj przepis na sos śmietanowy!
-
Sos 1000 wysp z jajkiem – idealny do sałatek, burgerów i nie tylko! Jak zrobić sos tysiąca wysp? Poznaj prosty przepis na dietetyczny sos 1000 wysp!
-
Tofu w kokosowym curry – idealne połączenie kremowej tekstury i bogatych przypraw! Jak zrobić curry z tofu? Poznaj przepis na tofu z mlekiem kokosowym!
-
Gotowana młoda kapusta z cebulą i koperkiem – zdrowie w każdym kęsie! Jak zrobić gotowaną kapustę? Poznaj prosty przepis na młodą kapustę gotowaną!
-
Pieczone chrupiące tofu w marynacie – zdrowa przekąska, która zachwyci każdego! Jak zrobić pieczone tofu? Poznaj prosty przepis na chrupiące tofu!
-
Surówka chińska – lekka, pełna witamin i idealna do każdego posiłku! Jak zrobić surówkę chińską? Poznaj prosty przepis na surówkę w chińskim stylu!
-
Wegański boczek z marchewki– zdrowa alternatywa pełna smaku, która zaskoczy nawet miłośników mięsa! Jak zrobić boczek z marchewki? Poznaj przepis na boczek wegański!
-
Jaglane dukaty z soczewicą i pieczarkami– zdrowe, pełne białka i smaku! Jak zrobić dukaty z pieczarkami? Poznaj prosty przepis na jaglane kotleciki z pieczarkami!
-
Pasta z pieczonej papryki i ricotty – bogactwo smaku i zdrowia w każdym kęsie! Jak zrobić pastę z papryki i ricotty? Poznaj przepis na pastę z pieczonej papryki!