Pieczarki faszerowane serem to pyszne danie z pieczarek. Jak zrobić pieczarki z serem? Poznaj prosty przepis na faszerowane pieczarki!
-
Przeczytaj więcejMakaron z dynią i kurczakiem to pyszne danie z makaronem. Jak zrobić makaron z kurczakiem i dynią? Poznaj prosty przepis na makaron z dynią i kurczakiem!
-
Przeczytaj więcejBrownie z kaszy jaglanej to pyszne ciasto czekoladowe bez pieczenia. Jak zrobić brownie bez pieczenia? Poznaj prosty przepis na brownie z kaszy jaglanej!
-
Przeczytaj więcejSałatka z wędzonego kurczaka i mozzarelli to idealne połączenie smaku, świeżości i zdrowia! Jak zrobić sałatkę z mozzarellą? Poznaj przepis na sałatkę z kurczakiem!
-
Przeczytaj więcejJajecznica z makrelą– połączenie pełne omega-3 i białka, idealne na odżywcze śniadanie! Jak zrobić jajecznicę z rybą? Poznaj przepis na jajecznicę z makrelą!
-
Przeczytaj więcejWłoska sałatka z kaszą bulgur– połączenie cieciorki, oliwek, tofu i balsamico. Zdrowie w każdym kęsie! Jak zrobić włoską sałatkę wege? Poznaj przepis na włoską sałatką!
-
Przeczytaj więcejOdkryj orzechową komosankę – połączenie komosy ryżowej, mleka kokosowego i orzechów. Jak zrobić komosankę orzechową? Poznaj przepis na komosankę z orzechami!
-
Przeczytaj więcejSzakszuka ze szpinakiem i fetą– połączenie bogatych smaków, żelaza i wapnia w jednym, pysznym daniu! Jak zrobić szakszukę z fetą? Poznaj przepis na szakszukę!
-
Przeczytaj więcejZastanawiasz się, jak się robi galaretkę w zdrowej wersji? Galaretka owocowa z banana bez cukru to prosty i lekki deser, który zrobisz w kilka minut. Galaretka bananowa to szybki, lekki i pełen smaku deser, który zaskakuje prostotą. Wystarczą trzy składniki, by powstał słodki przysmak bez cukru, konserwantów i sztucznych barwników. To idealna propozycja, gdy masz ochotę na coś słodkiego, ale chcesz uniknąć niezdrowych przekąsek. Delikatna konsystencja i naturalna słodycz banana powodują, że ten deser doskonale sprawdza się po treningu, w przerwie w pracy lub wieczorem, kiedy szukasz lekkiego zakończenia dnia. Banan dostarcza potas, błonnik i naturalne cukry proste, przez co…
-
Przeczytaj więcejSzukasz pomysłu na podudzia z kurczaka? Ten ciekawy przepis na pałki z kurczaka w stylu śródziemnomorskim z warzywami zaskakuje prostotą i smakiem. Podudzia z kurczaka pieczone w cytrynowo-ziołowej marynacie to przepis, który przenosi smak domowego obiadu prosto do greckiej tawerny. Połączenie czosnku, oliwy, soku z cytryny i tymianku nadaje mięsu aromat, który kojarzy się z kuchnią południa, czyli lekką, świeżą i pełną życia. Pieczenie w piekarniku pozwala uzyskać delikatne, soczyste mięso bez nadmiaru tłuszczu, a warzywa nabierają przy tym słodyczy i miękkości. Papryka i cukinia wnoszą do dania witaminy, błonnik i naturalną lekkość, a oliwki dodają mu charakterystycznego śródziemnomorskiego akcentu.…