Owsiany koktajl czekoladowy to zdrowy i pyszny fit koktajl bananowy. Jak zrobić koktajl czekoladowy? Poznaj prosty przepis na koktajl z płatkami owsianymi!
-
Mini pizza z mikrofali to świetny pomysł na niezwykle szybki fit posiłek typu zdrowy fast food. Jak zrobić pizzę w mikrofali? Poznaj przepis na mini pizzę!
-
Białkowe ciasto czekoladowe to proste ciasto z białek i kakao. Jak zrobić ciasto z białek jaj? Poznaj prosty przepis na czekoladowe ciasto bez czekolady!
-
Sałatka hawajska z kurczakiem i ananasem to prosty fit posiłek z kurczakiem. Jak zrobić sałatkę hawajską? Poznaj przepis na sałatkę hawajską z kurczakiem!
-
Tortilla z pastą z czerwonej soczewicy i tofu to pożywny i zdrowy fit posiłek wegański. Jak zrobić tortillę z wegańską pastą? Poznaj pomysł na tortillę z pastą!
-
Pizza na kalafiorowym spodzie to niskokaloryczna i niskowęglowodanowa pizza. Jak zrobić pizzę na spodzie z kalafiora? Poznaj przepis na pizzę z kalafiora!
-
Omlet à la szarlotka to pyszne i łatwe w przygotowaniu danie jajeczne na słodko z jabłkami. Jak zrobić omlet szarlotka? Poznaj prosty przepis na omleta szarlotkę!
-
Kopytka to smaczne i proste w przygotowaniu danie kuchni polskiej. Jak zrobić kopytka z ziemniaków? Poznaj prosty przepis na kopytka z serem i ziemniakami!
-
Nuggetsy z tofu w otrębach to chrupiąca, roślinna przekąska pełna białka i błonnika. Jak przygotować zdrowe nuggetsy? Sprawdź przepis na nuggetsy w otrębach! Nuggetsy z tofu w otrębach to chrupiąca, roślinna alternatywa dla klasycznych nuggetsów, pełna wartości odżywczych. Wędzone tofu dostarcza solidną porcję białka i zdrowych tłuszczów, a mąka z ciecierzycy wzbogaca danie o błonnik i witaminy z grupy B. Otręby nie tylko nadają chrupiącą teksturę, ale także wspierają trawienie i zapewniają długotrwałe uczucie sytości. Delikatnie doprawione czosnkiem, wędzoną papryką i pieprzem, nuggetsy doskonale smakują z ulubionym sosem jogurtowym, świeżą sałatką lub pieczonymi warzywami. Idealne na lekki obiad lub zdrową…
-
Pasta z wędzonej makreli i papryki to kremowy, pełen białka i zdrowych tłuszczów dodatek do pieczywa. Jak przygotować pastę z makreli? Poznaj przepis na pastę rybną! Pasta z wędzonej makreli i papryki to aromatyczna, pełna zdrowych tłuszczów i białka propozycja na kanapki i przekąski. Wędzona makrela dostarcza cenne kwasy omega-3, wspierające pracę serca i mózgu, a czerwona papryka to bogate źródło witaminy C, wzmacniającej odporność. Dodatek jogurtu skyr nadaje paście lekką, kremową konsystencję, jednocześnie zwiększając zawartość białka. Świetnie smakuje z chrupiącym pieczywem, krakersami lub jako dip do świeżych warzyw. Idealna na zdrowe śniadanie lub szybką kolację!Jak zrobić pastę z makreli…